Nu släpps Macklean Insikter #8: Proteinskiftet!
Idag publicerar Macklean rapporten Insikter #8: Proteinskiftet. Rapporten belyser skiftet i konsumtionen av proteiner och fokuserar på hur livsmedelsindustrin kan tillvarata de nya affärsmöjligheterna som trenden skapar.
Rapporten diskuterar proteinskiftets orsaker, belyser hur skiftet tar sig uttryck samt hur aktörer inom livsmedelsindustrin kan tillvarata möjligheterna som öppnas upp. För även om proteinskiftet för många i livsmedelsindustrin kan verka som en svårövervinnelig utmaning kan det också öppna upp många dörrar – för tillväxt, ökad lönsamhet och varumärkesbreddning. I rapporten ger vi dig även ett framgångsrecept för hur du på bästa sätt kan tillvarata möjligheterna och undvika de potentiella fallgroparna kopplade till proteinskiftet.
LADDA NED OCH LÄS HELA RAPPORTEN
Rapporten belyser skiftet i konsumtionen av proteiner och hur livsmedelsindustrin kan tillvarata de nya affärsmöjligheterna.
Vill du veta mer eller har frågor om rapporten?
Kanske är du intresserad av att få en skräddarsydd workshop för ditt företag? Tveka inte att kontakta Mikael.
MIKAEL FURU
KONSULT
e-post: mikael.furu@macklean.se
Telefon: 072-712 04 99
LinkedIn